شماره تازه فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران» با آثاری از جمشید ارجمند، اکبر افسری، منصور اوجی، سیروس پرهام، پرویز دوایی، بدرالزمان قریب و هرمز همایون پور، روی دکه رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، شماره جدید نشریه «نقد و بررسی کتاب تهران» با چهار رباعی بهاریه سروده بدرالرزمان قریب آغاز شده است. در ادامه و در بخش کند و کاو این نشریه نظرات مصاحبهای از محمدعلی همایون کاتوزیان منتشر شده که او در آن از خلیل ملکی به عنوان یکی از نخستین نظریهپردازان عدم تعهد یاد میکند.
بخش داستان این فصلنامه هم ئشامل آثاری است از هوارد فاست و ادوارد براون. در قسمت شعر هم سرودههایی از محمد اقبال لاهوری، محمدرضا محرری و علی گرکانی آمده است. «نقد و بررسی کتاب تهران» در بخش «در این دنیا بزرگ خود» نگاهی کرده به وضعیت مدارس خصوصی و اداره آنها در انگلستان.
در ادامه مطالب این نشریه و در بخش کتابهای خارجی آثاری از تیم وو (دگرگونی عظیم؛ ظهور و سقوط امپراطوریهای اطلاعات)، بونوا پیترز (دریدا) و سارا روزه (چای دی چین بود؛ چگونه انگلستان نوشیدنی محبوب رااز چین دزدید و تاریخ را متحول کرد؟) معرفی شده است.
بخش کتابهای داخلی این مجله هم مروری است بر آثاری از کامیار عابدی (مقدمهای بر شعر فارسی در سده بیستم میلادی)، زهره زرشناس (درآمدری بر ایرانشناسی)، موسی کاظمی (جیغها و خفاشها)، علیرضا طبایی (مادرم، ایران)، ادوین ام. یامااوچی (ایران و ادیان باستانی)، خاطرات اسکندر فیروز (دو دهه تلاش برای حفظ طبیعت و محیط زیست ایران)، محمدرضا شفیعی کدکنی (با چراغ و آینه) و تنهایی پرهیاهو (بهومیل هرابال)
«نقد و بررسی کتاب تهران» با گزارشی درباره قبرستان پرلاشز و نامآوران خفته در آن و مطالبی پیرامون رهبر جدید جمهوری خلق چین، پایان مییابد.
شماره 38 فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران»در 176 صفحه و با بهای 5000 تومان روی دکههای روزنامهفروشی آمده است.